Kerstdienst

 
 
 Vrijdag 24 december 2021

15.00 - 17.00
 
Kerstdienst bij Zeven Aartsengelen


 
Hoogtepunten:

 
- Mysterie van de geboorte van de Kosmische Christus in je

- Wonderbaarlijke daling van de Missie Ster in je aura
 
- Kerstzegening van Koningin der Engelen
 
- Christus healing van je ziel
 
- Sacrament van de Heilige Communie
 
- Universele Doop sacrament op aanvraag


 
Deelname op basis van vrije gift van je hart
 
Med je op tijd aan aub: Contact

 

 
 
 
 
 
Kerstboodschap  van de 7 Aartsengelen

Geheim van de Christus Ster van Bethlehem 
 


"...Onthoud goed, lief kind van het licht,

je kosmische ster net als de Bijbelse ster van Bethlehem

van meer dan duizend jaar geleden

zal tijdens de mystieke kerstdienst tijdens kerstavond

in je aura dalen..."

Geliefde engelen vriend,


Open je ogen en kijk eens met bewondering naar de schitterende sterrengloed op het diepblauwe fluweel van de kosmos.  Daar, rechtsboven je hoofd hangt een grote sprankelende ster met een regenboogachtige gloed eromheen. Je hart wordt er spontaan warm van… Je ziel springt als een klein kind omhoog. Je hand reikt vanzelf naar boven om deze prachtige ster van het kosmische plafond af te kunnen pakken… Helaas, lijkt de afstand nog te groot voor je te zijn, maar een innerlijke verbinding is er wel: je hart en deze magische ster van oneindig licht zijn op een wonderbaarlijke wijze met elkaar verbonden. Wat heeft deze ster aan jou te vertellen, geliefd kind van God? Welk geheim houd ze in haar lichtkern verborgen?

 
Wij zijn vandaag naar je toe gekomen om de geheimen van de vallende ster van Bethlehem en je eigen ster in de kosmos te onthullen. Voel jezelf nu omringd door de Goddelijke kracht, licht en liefde van de 7 Aartsengelen. Wij staan hier naast je, lieve engelen vriend. Open nu de deuren en ramen van je ziel en neem zoveel als je kunt de transformerende vibratie van de 7 kosmische stralen in je op. De Goddelijke formatie van de 7 puntige ster van  de 7 Aartsengelen wordt nu door de engelen legioenen van de 7 kosmische stralen boven je hoofd in stand gehouden zolang jij deze boodschap leest en in je wezen verankerd.

Kijk opnieuw naar je sprankelende ster in de kosmos, die ongevraagd steeds je aandacht trekt en voel de zoem van onverklaarbare vreugde in je hart. Dit is een teken van herkenning op zielsniveau, een teken van herinnering van iets wat je zo goed wist maar door alle hectiek van je leven volledig vergeten hebt. 

De ster boven je hoofd, lief kind, is de kosmische ster van je Goddelijke Missie die de energetische essentie van je unieke levensopdracht bevat. Alle middelen die jij nodig hebt om je Missie in deze fysieke wereld te vervullen liggen in de witte vuurkern van je kosmische ster opgesloten. Deze ster bevat de kristallen essentie van je goede karma die jij door de eeuwen heen bij elkaar verzamelt hebt. Alle kansen, mogelijkheden en wonderen die op je Pad volgens de Hogere Wil mogen verschijnen verblijven tot de tijd van de oogst verzegeld in de kern van je kosmische ster. Er is een perfecte en zeer exacte kosmische timing die vast staat in je Boek des Levens. Deze Goddelijke timing bepaald de tijd van de rijpheid van je ziel, wanneer die de geschenken van je kosmische ster goed kan ontvangen en de intensiteit van haar eigen Goddelijke Missie goed aan kan. 

De ster van je Goddelijke Missie is nu samen met jou rijp geworden om uiteindelijk te kunnen ontplooien tot iets moois - je eigen prachtige, unieke, gezegende geschenk aan de hele wereld. Het is waar, geliefd kind van God, dat wanneer een bepaalde kosmische staat van rijpheid wordt bereikt de mystieke cyclus van wonderen spontaan van start gaat in je leven.

Kijk nogmaals, lieve engelen vriend, hoe prachtig je kosmische ster nu sprankelt in de donkere nachthemel. Ze schijnt als een brandende zon, als een gloednieuwe planeet, intens als nooit te voren. Dit kan alleen maar één ding betekenen: de tijd van de rijpheid van je Missie is aangebroken. Dit is waarom onze engelen voeten vandaag de grond van je huis hebben betreden.


Onthoud goed, lief kind van het licht, je kosmische ster net als de Bijbelse ster van Bethlehem van meer dan duizend jaar geleden zal tijdens de mystieke kerstdienst tijdens kerstavond in je aura dalen.


Dit kan een menselijke aardbeving in je wezen veroorzaken, om dit te voorkomen raden wij je aan om een minimale reinigingstijd van 7 dagen voor de aanstaande kerstavond in je drukke leven in te lassen. Verblijf heel erg bewust in de geestelijke afstemming op je kosmische ster door je spirituele rituelen dagelijks bij te houden, door je lichaam te reinigen, je emotionele lichaam te ontgiften, te kalmeren en je geest in een zo hoog mogelijke trilling van vrede en harmonie te laten verblijven.

Wij gaan nu je levensruimte verlaten en wij keren snel terug om het kosmische evenement van je leven - de daling van de ster van je Goddelijke Missie in je hart samen met jou en je naasten op kerstavond te kunnen beleven.

Pax vobiscum.
Peace be with you.
Moge de oneindige vrede van God nu als een machtige zegening van de 7 Aartsengelen op je neer dalen. 


De 7 Aartsengelen:

Michael, Jofiel, Chamuel, Gabriel, Uriel en Zadkiel

 
Abonneer hier op de inspirerende engelen boodschappen:
 
https://eepurl.com/dDbG1r
 
 


 

Mysterie van Advent:

De 4 weken voor Kerstmis

 

Geliefd Christuskind,
 
 
Wees gezegend met de zuiverende en aanmoedigende energieën van de engelen van Advent!
In de eeuwige Glorie en het Licht van de Kosmische Christus dalen wij gedurende 4 weken voor de Kerst via een breed kristalhelder geestelijk kanaal op aarde neer. De lichtspiralen bestaande uit de dalende engelen van Advent zien er van boven uit als een magische spectaculaire licht doorstroming tussen hemel en aarde, die beweegt, sprankelt en nooit stil staat…
 
Zie nu voor je innerlijke oog deze prachtige beelden van de dalende engelen van Advent, lief Christuskind, en weet dat de vier persoonlijke engelen van Advent in dit Heilige seizoen volgens de Goddelijke Wil aan je toegewezen zijn.  
Wij komen voor je persoonlijke versterking op het Pad. Wij komen voor een diepgaande schoonmaak en zuivering van je hele wezen. Wij brengen de allerhoogste Christuswijsheid met ons mee en met iedere opvolgende Advent’s zondag verankeren wij de vier geestelijke pilaren van je persoonlijke Christus realisatie in je levensveld. 
 
Op de 1ste zondag van Advent versterken wij de Goddelijke Vlam van Hoop in je wezen.

De leertesten tijdens de eerste week van Advent hebben daarom met de bestaande kracht van Hoop in je geest te maken. De verleiding van wanhoop en teleurstelling komt in de gehele periode van Advent heel erg dichtbij. Wij staan dan naast je, geliefd kind van God, om je wilskracht, je moed en je doorzettingsvermogen te versterken. Geeft niet op! Geeft niet op! Geef niet op!
Dit is onze onophoudelijke stimulans van overwinning die jij zo hard nodig hebt in de meest donkere en zware tijd van het jaar.   
 
Op de 2de zondag versterken wij de Goddelijke Vlam van Innerlijke Vrede in je.
 
Heb vrede, lief kind, met jezelf, met je verleden, met je ouders en je hele familie, met je vrienden en je levensomstandigheden van dit moment. Betreur niet het moeizame verloop van je verleden. Heb vrede met alles wat jij niet kunt veranderen, wat je niet uit je geheugen kunt wissen en niet kunt vergeten. Accepteer het gewoon als een geleerde les en ga verder op je Pad, zonder terugblik, zonder spijt, maar wel met een allesomvattende innerlijke vrede…
Moge de oneindige Vrede van de Kosmische Christus die boven alle menselijke begrippen uitstijgt nu op je neer dalen!
 
De 3de zondag van Advent versterkt de toestroom van Goddelijke Liefde van Christus in je hart.
 
Het verlangen van je ziel naar de allesomvattende onvoorwaardelijke Liefde van God wordt in deze week enorm aangewakkerd in je. Je voelt opnieuw het pijnlijke gemis van je geestelijke thuis, van je liefdevolle en koesterende ouders in de hemel,  de tastbare troostende arm van je zielsverwant en de onbeschrijfelijke liefdevolle eenheid met je tweelingziel. Dit is een van de belangrijke  momenten op je Pad waneer van je wordt verwacht dat je de relaties en contacten die jij door de jaren heen opgebouwd hebt: met jezelf, met je naasten en met je dierbaren koestert en waardeert.
Straal de krachtigste stralen van liefde uit de witte vuurkern van je hart. Deel je liefde bewust en vrijwillig met mensen die God met de hoogste rede naast je heeft geplaatst. Heb de mensen uit je directe omgeving lief en je zult merken dat de kosmische poorten naar de grotere vormen van Liefde, naar de diepere contacten en relaties na de Kerst voor je geopend zullen worden.  
 
Geliefd kind van het Licht, op de 4de zondag, de laatste zondag voor de Kerst, komen wij met ontelbare geschenken van innerlijke Vreugde.
 
Deze vreugde komt altijd na de diepste dalen en de donkerste tijden, de tijden van de donkere nacht van de ziel. Wij komen dan bij je om de beproevingstijd van Advent met een kosmische zegening van overwinning en vreugde in je levensveld af te sluiten. Deze vreugde komt van het grondig innerlijk besef dat jij (zonder twijfel) een goed wezen bent, goed bezig bent en dat jij het waard bent om de mantel van Christus te dragen.  
 
Geliefd kind, de mantel van Christus, is de universele hoofdprijs die tijdens de Kerst op je zal wachten. Toch zal deze prijs niet zonder moeite in je handen belanden. Wij weten hoe zwaar en zelfs ontmoedigend het is voor een ongetraind mens om de klimtocht naar Christusbergtop te maken. Velen zullen in de komende Advent tijd verleid en afgeleid worden.  
 
 
 

 
 
 
Lieve ziel, laat je door alle commerciële drukte van het menselijke kerstgedoe niet opnieuw misleiden. Wij, de engelen van Advent, zijn vandaag naar je toe gekomen om de ultieme geestelijke essentie van de Heilige Kersttijd via onze liefdevolle boodschap aan je te laten herinneren: Oog in oog met de pasgeboren Christus te gaan staan is de hoogste zegening die een mens op aarde in deze speciale tijd  van het jaar mag ervaren. Mis deze ontmoeting niet!  Laat de zegening van de ge-ïncarneerde Christus, de gematerialiseerde Logos, je zeker niet voorbij gaan. Vier je Kerst met een voorbereide, versterkte geest en een gezuiverd en gebalanceerd lichaam. Onze geliefde Moeder Maria staat onze engelen legioenen van Advent in haar gebeden bij.

Onthoud het goed, lieve vriend van het licht: hoe donkerder het wordt des te meer Goddelijke Krachten zich rondom de Christuskinderen op aarde aan het verzamelen zijn. Jij bent nooit alleen, lieve ziel, hoe eenzaam je levensweg ook mag zijn. Er is zoveel Licht die jij niet altijd ziet en er is zoveel Liefde, die jij niet altijd voelt…
 
Er is zo veel Vrede die jij niet altijd ervaart en er is zo veel Vreugde die je hart niet altijd kent. Toch zijn wij hier, bij je, in deze turbulente weken van Advent, waar alles wat jij nog niet voelt en niet ziet toch uiteindelijk, na het afronden van je beproevingstijd wel gezien en gevoeld mag worden. Dit is de ware geestelijke beloning van de Kerst en het onvergeeflijke kerstcadeau van het Kosmische Christus aan je.  
 
Pax vobiscum.
Peace be with you.
Vrede zij met u, lieve kind van God.   

In het eeuwige licht van de Kosmische Christus verblijven wij bij je,
 
 
De engelen van Advent  
 
 
Abonneer hier op de inspirerende engelen boodschappen: