Vieringen

 
 
 
VIERINGEN/DIENSTEN BIJ ZEVEN AARTSENGELEN:
 
Bekijk hier onze Agenda
 
 
 - MAANDELIJKSE  MOEDER MARIA HEALING DIENST  Moeder Maria dienst
  
                        - MAANDELIJKSE ASCENSION DIENST   Ascension dienst
 
                        - MAANDELIJKSE MAHA CHOHAN HEILIGE GEEST DIENST  Maha Chohan dienst
 
                        - AARTSENGEL MICHAEL GILDE KWARTAALDIENST  Aartsengel Michael Gilde
 
                        - JAARLIJKSE MOEDER MARIA ASCENSION DIENST   Moeder Maria dienst
 
                        - JAARLIJKSE ENGELEN KERSTDIENST  Kerstdienst
 
                        - JAARLIJKSE ENGELEN PAASDIENST  Paasdienst
 
 
Lieve engelenvriend, jij bent van harte welkom onze vieringen/diensten een keer bij te wonen. Meld je aub altijd aan: Contact  

Ons spiritueel centrum Zeven Aartsengelen is een centrum voor spirituele educatie en contemplatie. Naast spirituele trainingen, lezingen, workshops en persoonlijke spirituele begeleiding komen wij wekelijks bij elkaar om onze Schepper - Vader-Moeder God I AM THAT I AM, zijn Goddelijke hiërarchie van het Licht en verschillende aspecten van manifestatie van de ENE: de Heilige Geest, de Kosmische Christus, het Goddelijke bewustzijn, Goddelijke scheppende krachten - Elohim, engelen en elementalen en de zeven kosmische stralen te vereren.
 
Al onze activiteiten bij ons spiritueel centrum Zeven Aartsengelen zijn gesponsord door de Grote Witte Broederschap en de geestelijke hoofdsponsors van ons spiritueel centrum zijn Aartsengel Michael ( en de Zeven Aartsengelen ) en geliefde Moeder Maria.
 
Wij hebben een geestelijke ministry  - the Universal Ministry of Divine Love - dat een basis van onze geestelijke activiteiten vormt. Deze moderne ministry is gevormd volgens de principes van Planetair Universeel Priesterschap. Onze ministry volgt de geestelijke traditie van Priesterschap van Heer Melchizedek, wat de oudste vorm van Universele Priesterschap op onze planeet is.
 
The Universal Ministry of Divine Love is werkelijk een moderne vertegenwoordiger van de zeer oude spirituele geestelijke eenheid die uit de Heilige Priesters van de ENE ( the ONE GOD ) bestaat. Geliefde Meester Jezus heeft onze ministry tot leven geroepen en hij is de Hoge Priester, de geestelijke Leider en sponsor van Universal Ministry of Divine Love. Het hoogste geestelijke doel van onze ministry is - de weg naar Ascension voor iedere spirituele zoeker te mogen faciliteren. Alle vieringen, diensten, sacramenten en zegeningen die door de Universele Priesters van Universal Ministry of Divine Love worden uitgevoerd zijn gericht op het herenigen van de ziel met het Witte Licht van Ascension die werkelijk de echte Bron van al het geluk is. 
 
De geestelijke leiding van Universal Ministry of Divine Love in deze materiële dimensie ligt bij de oprichtster van het spiritueel centrum Zeven Aartsengelen en Universal Ministry of Divine Love Reverend Maria Piotrovskaja. Naast haar contemplative werk verzorgd ze ook spirituele trainingen, persoonlijke spirituele begeleiding ( coaching en counseling ) en geeft ze therapeutische sessies. 
 


 
 
Rev. Maria Piotrovskaja
Universal Ministry of Divine Love
You Tube channel Universal Prayers


 
Universal Ministry of Divine Love is een internationale geestelijke gemeenschap die toegewijde zielen  in alle continenten op aarde  kent. Dit is een moderne spirituele eenheid die door een dynamische groei gaat. Het hoofdkwartier van onze ministry is en blijft in Nederland. Een wondermooie gelegenheid om onze vieringen in levende lijve bij te mogen wonen is een voordeel voor iedere spirituele zoeker die in Nederland en België woonachtig is. 
 
Tijdens iedere dienst wordt veel gezongen, gemediteerd, gepreekt en gebeden. Wij reciteren vele gebeden en zingen alle liederen in het Engels, maar de spreektaal van de dienst in het algemeen  is natuurlijk het Nederlands. Het hoogtepunt van iedere dienst is het Sacrament van Heilige Communie. Al het Witte Licht dat tijdens de dienst op ons neergedaald is wordt in het Heilige Brood en Heilige Wijn ( puur druivensap!) gekristalliseerd. Door het deel nemen aan dit Sacrament wordt het Goddelijke Licht  en Goddelijke zegeningen in je cellen, in de energetische kern van je ziel en ook in je persoonlijke lichtlichaam / your Deathless Solar body/ your Ascension body of Light verankerd. Met iedere dienst groeit je capaciteit om steeds meer licht te ontvangen en te behouden, je lichtreservoir - je Ascension lichtlichaam wordt steeds groter en steeds sterker. Dit leidt ertoe dat wanneer je tijd van transition van deze fysieke wereld naar de geestelijke wereld er aankomt, je voldoende kracht, licht en energie in je hebt om bij de Tempel van Ascension aan te mogen komen. 
 
Onze vieringen/diensten zijn diepgaand, mindful, meditatief, energie opwekkend, pijn verlichtend en harmoniserend. Je komt gestresst  en vermoeid binnen en je gaat opgelucht en opgewekt naar huis. Jij bent van harte welkom om dit zelf een keer te ervaren. 
 
Bekijk hier onze agenda: Agenda , kies een dienst die jou het meest aanspreekt en meld je op tijd aan. Wij hebben een beperkt aantal plaatsen in ons Sanctuarium. 
De meeste diensten vinden plaats op zaterdag en trainingen, workshops en Master Classes op zondag.
 
Klik op onderstaande linken als je meer over de geestelijke focus van al onze diensten wil weten:
 
 
Moeder Maria dienst       Ascension dienst        Maha Chohan dienst          Aartsengel Michael Gilde

                                                              Kerstdienst                         Paasdienst