Consulten

Privé sessies met

engelendienaar Amadeia/Rev. Maria Piotrovskaja
 
LIVE, OP ZOOM, Whatsapp of TELEFONISCH


voor een spiritueel advies, geestelijk inzicht, innerlijke vrede 
en snellere verwerking van je persoonlijke levenssituaties
 
Bestel je Zoom sessie hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php
 
 
 

 
 

 

Alle sessies zijn op basis van diepgaand energetisch, spiritueel en emotioneel release werk met een voorgesprek, energetische clearance, healing van de wonden van je ziel en persoonlijke geestelijke zegening van de Aartsengelen, geliefde Jezus, Moeder Maria en je persoonlijke spirituele begeleiders die zich tijdens de sessie kunnen openbaren. 

Live sessies vinden plaats vanaf 30 mei 2023 in het spiritueel centrum  Zeven Aartsengelen te Gennep, 2de Dwarsweg, 34. De kosten voor een live sessie van 1 uur bedragen €145,- incl. BTW. 

Zoom ( video sessie online ) en telefonische sessies duren 30, 60 of 90 minuten naar keuze.

Een telefonische sessie als alternatief voor een Zoom ( online ) sessie is mogelijk, in dit geval zijn de bijkomende telefoonkosten voor de klant.


Bestel je Zoom sessie hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php


Zoom is gratis te installeren op je PC: https://zoom.usAfbeelding invoegen

Bekijk hieronder 12 transformerende sessies met Amadeia of the Light/Rev. Maria Piotrovskaja. Heb jij een andere vraag, andere thema, andere levenssituatie of een bepaalde ziel's behoefte die hier niet genoemd is, laat ons dan even weten. Wij kunnen altijd een speciale sessie op aanvraag houden. Laat je voorkeur dan a.u.b. per e-mail weten. 
Voor alle vragen over sessies of boekingen neem hier contact op: 

 

 
12   Transformerende  Sessies

met Amadeia of the Light/Rev. Maria Piotrovskaja

 
 


 1.                    Zeven Aartsengelen Verjaardag’s Ritueel


Tijdens deze sessie ontvang je een speciale verjaardagszegening van de 7 Aartsengelen die de 7 sleutelwoorden voor het vervullen van je Goddelijke Plan in de komende 12 maanden aan je openbaren. Iedere Aartsengel ( een voor een ) komt tijdens deze sessie naar voren om je ziel met een Lichtstraal uit zijn causale Lichaam te raken. Deze sessie helpt zeer hoge energie van je Goddelijke Zelf - Ik Ben Aanwezigheid die in je aura op je verjaardag binnenstroomt in de Heilige Kelk van je hart op te vangen.  Het 7 Aartsengelen Verjaardag’s Ritueel maakt de etherische verjaardagsgeschenken van de Grote Witte Broederschap voor je reëel en tastbaar. Tijdens deze sessie worden de oude koorden van je chakras los gebroken zodat de energieën van je verleden geen invloed op je nieuwe levensjaar zullen hebben.  

Dit is een hele waardevolle en sacrale manier om je verjaardag op zielsniveau te vieren. Deze sessie is een heerlijke spirituele traktatie voor jezelf maar ook een heel bijzonder verjaardagscadeau voor je dierbaren die spiritueel van aard zijn. Deze sessie is voor 60 minuten of voor 90 minuten te boeken. De geestelijke sponsors van deze sessie zijn de Zeven Aartsengelen en de Zeven Archeai.
 
     Bestel je Zoom sessie hier:  https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php
 
 
2.          Persoonlijke Energetische Clearance met Aartsengel Michael 

 
Afbeelding invoegen

 
 
Geliefde engelenvriend,
 
Heb jij ook last van het feit dat hoe hard je ook je best doet in je leven, letterlijk alles of bijna alles werkt je tegen? 
Ervaar je een voortdurende oppositie en tegenspoed op je pad ongeacht het feit dat jij een goed mens bent met een zuiver hart en goede intenties? 
Ben jij in je leven een aantal mensen tegengekomen die jaloers op je waren geweest en hun negative energie, gedachten of daden op jou hebben gericht? 
Zie je een bepaald negatief patroon op je pad die steeds weer terug komt, m.b.t. een blokkade in je geldstroom, je business, je carrière, je relaties en/of je gezondheid? 
 
Als dit alles goed herkenbaar voor je is, dan is  er sprake van een duidelijke energetische schade in je levenssysteem. Deze schade is een zeer destructieve mentale projectie van buitenaf wat in de volksmond "een kwade oog" of "een vloek" wordt genoemd. Het is van levensbelang dat een ware ontkrachting, neutralisatie en verwijdering van deze duistere projectie een keer plaats zal vinden. Tijdens deze sessie gaan we een diepgaande energetische zuivering houden.  Deze energetische clearance is een ware geschenk voor iedereen die deze negatieve, destructieve energie  voor altijd uit zijn energieveld wil halen. De geestelijke sponsor van deze sessie is Aartsengel Michael.
 
Bestel je Zoom sessie hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php

 

3.                                 Lemuriaanse codes van je ziel

 

 

Deze sessie is voor de oude zielen die tijdens de Gouden Eeuw op Lemurie / Mother Land waren geïncarneerd. De oude herinneringen van de ziel samen met de hoogste levels van geestelijke ontwikkeling die gecodeerd zijn in het etherische/ geheugen lichaam van de ziel zullen met de Gouden Straal van Verlichting en Goddelijke Liefde van Moeder Omega aangeraakt worden. De oude Missie van de ziel en de onvervulde beloftes zullen naar boven komen voor de vervulling en afronding van de oude evolutie cyclus. Tijdens deze sessie zullen de gouden informatie bruggen gelegd worden tussen   de ziel van toen, op Lemurie en de ziel van NU, in Europa.

De ziel ontvangt een geestelijke versterking door deze sessie om haar Goddelijke roeping in dit leven met glans te kunnen vervullen. Deze sessie bevat elementen van de soul retrieval en bereid de oude ziel voor op  de initiatie van de Ascension. Deze sessie is voor 60 minuten of voor 90 minuten te boeken. Deze sessie is geschikt voor de zielen die resoneren met dit onderwerp en hebben innerlijke aanwijzingen voor hun incarnatie op Lemurie. De geestelijke sponsor van deze sessie is Goddelijke Moeder Omega en Kuan Yin.
 
     Bestel  je Zoom sessie  hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php


4.                                    Atlantische soul retrieval
 
 

 

Deze sessie is geschikt voor de oude zielen die zich sterk verbonden voelen met Atlantis en een onverwerkt oud trauma van de ondergang van Atlantis hebben  over gehouden. Tijdens deze sessie wordt een emotionele release gehouden wat voor meer verwerkingstijd vraagt. Dit is waarom een helende live sessie van 2 uur sterk aangeraden wordt. Als alternatief is een Zoom sessie van 90 minuten mogelijk. Deze sessie sluit een oude cyclus van je zielen missie af, maakt ruimte vrij in je geest en vooral in je onderbewuste. Dit zorgt voor de reorganisatie van je oude energetische  patronen en de energieverdeling in je levensveld zodat je je nu volledig op je huidige missie, op je zielsprioriteiten in het hier en nu beter kunt focussen. Deze sessie zorgt voor een machtige afsluiting van je dramatische levens op Atlantis. De geestelijke sponsor van deze sessie is de Atlantische Meester Ramatis, geliefde Jezus en Aartsengel Zadkiel.
 
       Bestel  je Zoom sessie  hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php
 


5.                            De kosmische zegening van Pleiaden
 
 

 

Deze sessie is geschikt voor een "star seed”, een sterrenkind, die naar eigen weten van een ander kosmisch sterrenstelsel afkomt, de afkomst hoeft niet per se van Pleiaden zijn, maar de reconnectie met het galactische bewustzijn, activatie van de voor-aardse herinneringen van je ziel, uitlijning van je DNA met de kosmische straal van Universele Liefde zal vanuit het sterrenbeeld Pleiaden plaats vinden. De Zeven Goddelijke Zusters van Pleiaden, de dochters van de Goddelijke Moeder Omega, werken aan je lichtlichamen en activeren de galactische centra van verbinding tussen je ziel en je oorspronkelijke kosmische thuis. Tijdens deze sessie worden de gouden bruggen vanuit je energieveld naar Pleiaden en naar de Goddelijke Ster Sirius gelegd voor de transfer van de galactische informatie die met je Goddelijke Missie op aarde in dit leven te maken heeft.

 
Deze sessie voedt je ziel met een gigantische doorstroming van het Universele Galactische Licht van een zeer hoog trillingsniveau. Deze sessie is bedoeld als een energetische aansluiting van je wezen met de geestelijke galactische informatie structuren die afgestemd zijn op de kristallen sterren essentie van je ziel. Voelt als thuis komen voor de sterren kinderen. Deze sessie kan in stappen of niveaus uitgevoerd worden, waarbij jij zelf bepaald wanneer de volgende stap/ de volgende activatie sessie plaats zal vinden. Deze sessie is te boeken als  een Zoom sessie voor 60 of 90 minuten. 
 
       Bestel je Zoom sessie hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php
 


6.                           Activatie van je Engelen Lichtcodes
 
 
 

 

Deze sessie is geschikt voor iedereen die zich sterk tot engelen voelt aangetrokken, graag dichter bij engelen wil komen of diep van binnen weet dat hij/ zij een engel in incarnatie is. In alle gevallen zijn er  engelen lichtcodes die zich in het etherische lichaam van de ziel  hebben gevormd. Deze Engelen Lichtcodes kunnen nog slapend, gesloten of halfopen zijn. Tijdens deze sessie worden je Engelen Lichtcodes door een speciale aanvraag/ ritueel geactiveerd. Deze sessie brengt je dieper in contact met de engelenwereld, je persoonlijke engelen team die je ziel door vele levens al begeleid. De grote leider van je persoonlijke engelen team - wij noemen hem in het Engels, je Guiding Angel is de geestelijke sponsor van deze sessie, hij zal tijdens deze sessie met je ziel in contact komen en een speciale healing van het engelen aspect van je ziel voor je houden. Dit is een heel rakend moment.
 
Deze sessie vindt plaats op het 22ste niveau van het Goddelijke bewustzijn waar het engelenrijk zich bevindt. Deze sessie werkt als een eye-opener en machtige katalysator voor je persoonlijke spirituele groei. De diepste vraag "Wie ben ik?" wordt tijdens deze sessie beantwoord. Je persoonlijke engelennaam wordt tijdens deze sessie aan je geopenbaard als jij daar om vraagt.  Deze sessie is gesponsord door 7 Aartsengelen en 7 Archeai en Aartsengelen van de geheime kosmische stralen en je Guiding Angel. Deze sessie kan alleen voor 60 of 90 minuten geboekt worden.
 
        Bestel je Zoom sessie hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php
 


7.                      Moeder Maria geneest alle familiebanden
 
 

 

Tijdens deze sessie ontvang je een spirituele assistentie in het herstel van de stroom van liefde tussen jou en je biologische ouders, de energetische zuivering van je familie stam tot en met  de zevende generatie, afhankelijk van de heftigheid van de energetische /karmische storingen in de familie lijnen, wordt het aangeraden om de twee aparte sessies voor de schoonmaak van de moederlijn en voor de schoonmaak van de vaderlijn te boeken, in sommige lichte situaties is het mogelijk om de genezing van de familie stam van beide lijnen in een sessie te houden. Deze sessie is standaard inclusief de verwijdering van een eventuele vloek als die aanwezig is.

 
Deze sessie is gesponsord door Moeder Maria, ze is nauw betrokken bij deze sessie en zorgt voor vele wonderen in het herstel van gebroken familiebanden. Deze sessie is een echte aanrader voor iedereen die een gebroken of een zwaarbeladen relatie met eigen moeder of vader door het leven heeft.
 
       Bestel je Zoom sessie hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php
 
 

8.                   Emotionele release en healing van al je zielen wonden
 
                                       met Aartsengel Rafael
 
  
Tijdens deze sessie ontvang je een spirituele assistentie in het verwerken van de zielen traumas, Goddelijke inzicht en verwerking van diverse karmische situaties, karmische reading uit je Boek des Levens, emotionele release van een pijnlijke emotionele ervaring uit het verleden en volledige genezing van de wonden van je ziel. Deze sessie is gesponsord en wordt persoonlijk begeleidt door Aartsengel Rafael en geliefde Moeder Maria.
 
      Bestel je Zoom sessie hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php

 

9.                              Contact met een overleden persoon
                               voor verwerking, vrede en afsluiting
 

Tijdens deze sessie ontvang je een spirituele assistentie in oplossing en verwerking van je persoonlijke conflicten met overleden personen. Deze sessie is een echte aanrader voor iedereen die gebroken heeft met of een zwaarbeladen relatie met eigen moeder of vader heeft gehad en de ouders zijn al overleden maar de zielen hebben nog geen vrede met elkaar gesloten. Geliefde YAHOSHUA s de geestelijke sponsor en begeleider van deze sessie.
 
      Bestel je Zoom sessie hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php

 

10.                                         Ontdek je Missie
 
 

 
Tijdens deze sessie ontvang je een spirituele assistentie in de decodering van je persoonlijke levensopdracht, Goddelijk inzicht in eigen Missie op aarde, reading uit je Boek des Levens over de kosmische reden van je bestaan, inclusief de activatie van de Goddelijke blauwdruk van je levensmissie. Deze sessie is gesponsord door de Heer Maitreya ( de Guru van Jezus ) en de Grote Karmische Raad. Je ontvangt  een speciale zegening van Alfa en Omega, Vader-Moeder God om je levensmissie te starten of de vervulling van je levensmissie te versnellen.
 
       Bestel je Zoom sessie hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php
 

11.                      Op weg naar diepste Liefde in je relatie
 
 

 
Deze sessie heeft  te maken met alle aspecten van partnerschap, intieme relaties: het geeft je een karmisch inzicht in de verbinding binnen je relatie, zorgt voor een oplossing van de karmische blokken binnen de bestaande relaties en creëert energetische ruimte voor een nieuwe verbinding met een tweelingziel of een zielenmaat als je daar op zoek naar bent. Ben je opzoek naar je oorspronkelijke wederhelft, dan helpt deze sessie een reconnectie op het energetische niveau met je tweelingziel te ervaren. Als je tweelingziel niet beschikbaar is voor een intieme relatie dan helpt deze sessie een geestelijke ruimte in je leven te creëren zodat  je een zielenmaat kunt ontmoeten om een liefdevolle en gezonde relatie op te bouwen. Je ontvangt een Goddelijke zegening voor je relatie - toekomstige of bestaande. Deze sessie is gesponsord door geliefde Jezus en Magda (Mary Magdalene, de tweelingziel van Jezus) en Aartsengelen van Goddelijke Liefde Chamuel en Charity.
 
   Bestellen  je Zoom sessie hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php
 
 

12.                                 De gouden sleutel van overvloed
 
 
Tijdens deze sessie ontvang je een geestelijke analyse van je financiële blokkades, schoonmaak van de basis chakra en geestelijke opruiming van alle vormen van beperking in de doorstroming van het geld. Je krijgt duidelijke zicht op je persoonlijke mentale en psychologische belemmeringen van de stroom van overvloed en het meest praktische persoonlijke advies over hoe je deze belemmeringen zelf weg kunt halen. In het geval dat een vloek op de financiën is gelegd, wordt deze tijdens de sessie gebroken. Ook alle energetische contracten die jij in dit of andere levens getekend hebt om je persoonlijke stroom van overvloed in ruil voor iets aan anderen over te dragen worden gebroken.    Deze sessie is gesponsord door de Goddelijke Moeder Omega.
 
        Bestel je Zoom sessie hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php
 
Kosten van consulten:Kosten 1 uur live sessie: €145,- in contanten bij aanvang van de sessie

Kosten 30 minuten online sessie: €70,- 
Kosten 60 minuten online sessie: €115,- 
Kosten 90 minuten online sessie: €175,- 

Disclamer: alle sessies van Amadeia/rev. Maria Piotrovskaja zijn geen vervangers van de reguliere medische, psychische en psychologische onderzoek en behandelingen aangewezen door medische specialisten. 
 

Boek je Zoom sessie hier: https://engelenenelohim.nl/shop/3/Consulten.php