CANADA REIS 2020

 
 
Vierdaagse Master Class

met Aartsengel Michael, Archea Geloof

en het Elementalenrijk

in Banff, Lake Louise, Canada
 

Fairmont Chateau Hotel
 
 
 28 Augustus ~ 31 Augustus 2020
 
 

 BANFF 2020 INFORMATIE BIJEENKOMST OP
 
ZATERDAG 26  OKTOBER 2019 OM 16.00
 
BIJ ZEVEN AARTSENGELEN TE DONGEN
 
Meld je hier aan: Contact
 
 
 
 
Reserveer vandaag nog je plaats: Contact
 

 
Hoogtepunten van Aartsengel Michael Master Class:

 
 • Planetair energetisch transformatie werk met Aartsengel Michael en zijn engelen legioenen
 • Ritueel van het verbranden van je negative karma met 10 keer grotere snelheid
 • Aartsengel Michael Clearance van je etherische, mentale, emotionele en fysieke lichamen 
 • Ritueel van Soul Retrieval
 • Ontvangst van de Blauwe Vuurcodes van Aartsengel Michael
 • Zonsopgang tracking 
 • Intrede in het Elfenrijk en een bloemenzalving uit het hart van Elfen Koning en Elfven Koningin 
 • Persoonlijke boodschap van Aartsengel Michael en Archea Geloof aan iedere deelnemer
 • Persoonlijk geschenk uit de Tempel van Geloof voor iedere deelnemer
 • Gezamenlijk bezoek aan Emerald Lake
 
 
Bekijk onze video presentatie over deze reis:
 
 
 
 

Lieve engelenvriend, deze Master Class in Banff is een echte dispensatie, een kostbaar geschenk uit het hart van Aartsengel Michael. Wij hebben 10 jaar  op deze mogelijkheid gewacht - een vierdaagse retraite op de fysieke plaats van het etherisch verblijf van Aartsengel Michael te mogen houden. Eindelijk is de sponsoring van Aartsengel Michael voor deze Master Class door de Grote Karmische Raad goedgekeurd. Het feit dat wij Aartsengel Michael Gilde in Nederland in ons spiritueel centrum Zeven Aartsengelen hebben gevormd en onze beloftes voor een levenslange samenwerking met Aartsengel Michael en zijn engelen legioenen hebben afgelegd, heeft voor een zeer krachtige spirituele groei in onze community gezorgd.

 
Nu komt deze Master Class  op ons Pad als geroepen. 4 onvergetelijke dagen gaan wij met elkaar op de mooiste plek op aarde - in het Nationale Park Banff in Canada aan het Lake Louise in de hoogste staat van bewustzijn doorbrengen. Wij worden in de Tempel van Geloof in het etherische verblijf van Aartsengel Michael verwacht waar een diepgaande training, clearance, versterking van onze engelen krachten  en activatie van onze Goddelijke Plan plaats zal vinden. 

Ook onze innerlijke binding met de elementalen wezens van de vier elementen van natuur: water, lucht, aarde en vuur zal tijdens onze retraite in Banff versterkt worden. Wij worden uitgenodigd om het Elfenrijk te bezoeken waar de Elfen koning en Elfen Koningin hun bloemenzalving aan ons zullen geven. Engelen, elfen en mensen komen tijdens deze unieke reis bij elkaar en het Heilige Verbond tussen engelenrijk, elfenrijk en mensenrijk zal via onze groep een extra diepgang krijgen. Wij kijken heel erg naar uit om dit allemaal in augustus 2020 te mogen beleven. Wil jij graag samen met onze engelen groep - Aartsengel Michael Gilde deze vierdaagse Master Class bijwonen? Jij bent van harte welkom! Wij hebben nog een aantal plaatsen vrij voor deze retraite, maar wees er snel bij met je aanmelding want onze huurruimte in Fairmont Castle hotel kent helaas beperkingen. 
 
Wil jij graag deze reis mee maken, stuur dan je aanmelding per email naar ons toe. Je krijgt een bevestiging van je deelname per email. De kosten voor de Master Class bedragen €555,-  zijn werkelijk de studiekosten en dienen in contanten op de eerste dag van de retraite in Banff betaald worden. De volgende uitgaves zijn bij dit bedraag niet inbegrepen: vliegtickets, vliegveld-hotel transfers, taxi, bus of huurauto kosten, maaltijden, verzekeringen, behandelingen, excursies, douane, souvenirs, etc. 
 
Geestelijke sponsors van deze retraite zijn Aartsengel Michael en Archea Geloof. De geestelijke leiding ligt in handen van Rev. Maria Piotrovskaja/ de engelendienaar Amadeia. De engelenbroeder Michael Brauns steunt Rev Maria/Amadeia in de organisatie van deze reis. Heb jij vragen over deze retraite? Wij beantwoorden graag al je vragen per email : Contact of telefonisch: 0162224242. 
 
Nog voordat je reis begint raden wij je sterk aan om een keer een bezoek aan ons spiritueel centrum Zeven Aartsengelen te brengen zodat je persoonlijk met de organisatoren en community kennis kan maken. Zo weet je zeker of je een innerlijke resonans met de groep hebt of niet. Bekijk hier onze agenda : Agenda en laat ons weten wanneer wij je kunnen verwachten. Jij bent van harte welkom!

 
 
 
 


 
De locatie van onze Master Class was door Aartsengel Michael gekozen. Er is geen andere plek aan het Lake Louise behalve Fairmont Chateau Hotel die zo perfect met de hoge energetische trilling van onze Master Class matcht. Je kunt een kamer in Fairmont Chateau Hotel of een kamer in een dichtbij liggende hotel Deer Lodge voor je verblijf boeken. Let op: wees snel met het boeking van je hotelkamer in het Lake Louise dorp omdat deze plaats snel uitverkocht kan zijn. Je kunt eenvoudig een hotelkamer met of zonder annuleren via deze website boeken: https://www.booking.com 

Ook de kosten van je vliegtickets zijn minder wanneer je het liefst 7-8 maanden voor je vertrek je boeking doet. De goedkoopste vliegtickets naar Calgary vind je op de site van Air Transat: https://www.airtransat.com
 
Je betaalt vaak minder voor een reis wanneer je een boeking bij een reisbureau doet en voor een optie vliegtickets + hotel  kiest in de plaats van alles apart te boeken.
 
Tussen Calgary en Lake Louise rijden bussen. Via deze site kun je je ticket voor je transfer tussen Calgary en Lake Louise boeken:  https://www.busbud.com/nl/bus-lake-louise-calgary
 
Wil je nog meer kosten op deze verre reis besparen? Kijk dan of je een reismaatje tussen deelnemers van deze Master Class kunt vinden zodat je samen een kamer en/of een huurauto kunt delen. 
 
Europese reizigers die Canada willen bezoeken, moeten een aanvraagformulier (eTA) online invullen. Dit document is verplicht als u instapt op een vlucht naar Canada. Ga voor meer informatie naar https://Canada.ca/eTA (alleen beschikbaar in het Engels).
 
 

 

 


 
Aartsengel Michael Master Class
in Banff
 
28 Augustus - 31 Augustus 2020
 
Programma: 
 
                               DAG 1  - Vrijdag       28-8-2020  10.30 - 17.30
                               DAG 2  - Zaterdag   29-8-2020   5.00 - 13.00
                               DAG 3  - Zondag     30-8-2020   10.30 - 17.30
                               DAG 4  - Maandag  31-8-2020   5.00 - 11.00  15.00 - 18.00


 
Vrijdag     28 - 8     Dag 1 - Water Element

 • Opening van de Master Class door de Prins der Aartsengelen
 • Persoonlijke reading uit Boek des Levens met betrekking tot samenwerking met Aartsengel Michael
 • Initiatie van Koning en Koningin van het Water Element 
 • Clearance van je emotionele lichaam door je gehele incarnatie lijn
 • Onthulling van het geheim van de Lady of Lake Louise 
 
 
Zaterdag    29 - 8     Dag 2 - Aarde Element
 
 • Opening van de deuren van de Tempel van Geloof door Aartsengel Michael ( voor onze groep )
 • Zonsopgang Aartsengel Michael tracking 
 • Initiatie van de Koning en Koningin van het Aarde Element 
 • Clearance van je fysieke lichaam, je cellen en DNA memory storage
 • Ritueel van het verbranden van je negatieve karma met 10 keer grotere  snelheid
 • Persoonlijke boodschap van Aartsengel Michael aan iedere deelnemer van deze Master Class                          
 
 Zondag     30 - 8     Dag 3 - Vuur Element
 
 • Planetaire energetische werk met Aartsengel Michael legioenen
 • Initiatie van de Koning en Koningin van het Vuur Element 
 • Clearance van je etherische lichaam door je gehele incarnatie lijn
 • Ritueel van Soul Retrieval geleid door Archea Geloof
 • Overdracht van de Blauwe Vuurcodes uit Aartsengel Michael en Archea Geloof causale lichaam 
 
 Maandag   31 - 8       Dag 4 - Lucht Element
 
 • Zonsopgang Aartsengel Michael tracking 
 • Sacrament van de Heilige Communie op de berg van Aartsengel Michael
 • Speciale Aartsengel Michael blauwe vuurkern zegening voor je ziel
 • Clearance van je mentale lichaam, je bewuste en onderbewuste door je gehele incarnatie lijn
 • Initiatie van de Koning en Koningin van het Lucht Element
 • Energie overdracht van de Elfen Koning en Elfen Koningin 
 • Onthulling van het geheim van het Elfenrijk
 • Afsluiting van de Master Class door Aartsengel Michael en Archea Geloof
 • Een persoonlijke geschenk uit de Tempel van Geloof voor iedere deelnemer 
 
 
Optioneel Dinsdag 1-9-2020  Dag 5:  een gezamenlijke eendaagse reis naar Emerald Lake en 1 overnachting bij Emerald Lake Lodge ( zelf bij te boeken ).
 
 
Kosten van Aartsengel Michael Master Class: €555,-
 
Locatie : Fairmont Chateau Hotel,
111 Lake Louise Drive, Lake louise, AB T0L 1E0 Canada
 
Reserveer hier je plaats: Contact
 

 
 

 
 
 
 
Boodschap van de Zeven Aartsengelen
 

 
Abonneer hier op de engelen boodschappen: 
 
 
 

Geliefde Strijder van het Licht, 
 
Gegroet uit het Koninkrijk Gods! 

 
In de naam van de ENE, IK BEN WIE IK BEN, komen wij, de Zeven Aartsengelen: Michael, Jofiel, Chamuel, Gabriel, Rafael, Uriel en Zadkiel, steeds dichter en dichter bij je totdat je haar van onze adem gaat bewegen en je huid de zachte aanraking van onze veren gaat voelen. Wees open voor onze zegeningen. Wees klaar voor onze aanwezigheid. Het gebeurt niet zo vaak dat wij met zijn allen naar de fysieke dimensie voor een persoonlijk bezoek aan het kind van God  mogen komen.
 
Vandaag is de dag wanneer ons Licht zich dieper en sterker in de fysieke dimensie zal verspreiden. Een stromend fontein van de hemelse zegeningen staat klaar om open te springen wanneer wij, de Zeven Aartsengelen, met onze vlammen de hele aarde gaan verlichten.  Wij komen van de hoogste niveaus van het Engelenrijk. Wij verplaatsen ons door alle dimensies heen totdat onze voeten deze laagste dimensie, de fysieke grond van Moeder Aarde gaan raken. Dit is nu gebeurd, lieve engelenvriend, wij zijn nu waar wij moeten zijn. Wordt het nu toevallig wat warmer en lichter in je kamer? 
 
Moge de ogen van je ziel de etherische aanwezigheid van ons, Zeven Aartsengelen, in je kamer waarnemen. Zie, lieve engelenvriend, wat anderen niet zien. Voel, wat anderen niet voelen. Weet, wat anderen niet weten. Vandaag is een bijzondere dag, de verjaardag van onze geliefde Broeder, Michael de Aartsengel ( 29 september - Aarstengel Michael's verjaardag, was de dag van de release van deze engelen boodschap ). Hij is de Leider van onze engelen legioenen. Hij belichaamt de indigoblauwe straal van Goddelijke Wil, Geloof en  Kracht.

Hail Aartsengel Michael!
Hail Aartsengel Michael!
Hail Aartsengel Michael! 
 
O kind van oneindige Licht, Liefde en Glory, ontvang nu een geestelijke overdracht van de kosmische kracht van Zeven. Zeven stralen, zeven sterren, zeven dagen, zeven paar engelenvleugels… Wij zijn hier, bij je, lieve engelvriend, en onze zeven kosmische vlammen stijgen hoog in de hemel boven jou, boven je huis, boven je land. Zeven maal Zeven - zo veel zegeningen brengen wij uit het Engelenrijk vandaag naar je toe zodat je heel even een voorstelling gaat maken - hoe voelt het werkelijk om in de zevende hemel te mogen zijn… 
De zeven cirkels van het Licht plaatsen wij nu over je zeven chakras. Moge de machtigste lichtgolven uit het hart van de Ene, nu je aura, je organen en je cellen doordringen. Voel nu hoe een heerlijke warmte van onze alles doordringende liefde in de diepste kern van je wezen gaat vloeien.  
 
Alles is Licht, lieve engelenvriend, alles komt uit het Licht en alles keert terug naar de Bron van het Licht en wij, de Zeven Aartsengelen, zijn hier op aarde zodat de hele mensheid weer volledig één met de Bron van het Licht zal worden.  Hoe dichter je bij de Bron van het Licht komt des te sneller ga jij de donkere lagen van je ziel verliezen. Hoe meer je in aanraking met de Aartsengelen komt des te dieper kom je in contact met de schaduwen van je echte zelf. Hoe sneller je wil weer vrij zijn van je karma des te machtiger zullen onze zeven vlammen in je aura branden.
Wil je snel weer een zuivere wezen van het pure Licht worden? Als dit je wens is dan moet je durven een echte confrontatie met je eigen menselijke creatie aan te gaan.  Durf, o engel van de Allerhoogste, de energetische matrixen en geladen energievelden vol met laag trillende substanties in je wereld aan te zien. De tijd van omarmen en behouden van dit energetisch afval in je aura is vandaag tot het eind gekomen.
 
Wij zijn hier om je te helpen een grote schoonmaak in je onderbewuste te houden. Want juist in je onderbewuste liggen oneindige velden van verdraaide substanties van het Licht. Daar, in de kelders van je ziel schuilen je oude emotionele, handel- en gedachten patronen die wij, de Zeven Aartsengelen beginnen vandaag te breken.  Dit is geen gemakkelijk werk, geliefde engelenvriend. Dit is een proces dat tijd, medewerking, zelfobservatie en een vurige intentie vereist om jezelf van alle belemmerende energiepatronen vrij te willen maken.
 
Wij beginnen onze werk vandaag 3 oktober 2019 en wij sluiten deze werk over 365 dagen op 3 oktober 2020.
 
Een jaar lang zal je onze aanwezigheid en persoonlijke begeleiding bijna dagelijks voelen totdat je aan de stroom van de zeven stralen in je chakras, in je bewustzijn en in je ziel gewend zal raken. Het is tijd, lieve engelenvriend, wanneer jij zuiver, vrij, harmonieus, zelf leidend en zelf corrigerend in het leven zal staan. Een betere engelendienaar kunnen wij dan niet vinden. Was dit ooit je diepste wens geweest - om samen met engelen en Aartsengelen te mogen werken? Deze wens hebben wij ook altijd gekoesterd in ons wezen: samen met de lichtste zielen van de mensheid een waar paradijs op aarde een keer te mogen maken.  Het is waar dat de energietrilling van een engelendienaar moet tot een bepaalde hoogte verrijzen zodat een permanent contact met de engelenwereld en vooral met ons, de Zeven Aartsengelen mogelijk zou zijn. Aan deze Kosmische Wet dienen wij allemaal gehoorzamen en dit is waarom ons zuiverende werk aan je lagere emotionele, handel- en gedachtenpatronen nu zo snel mag mogelijk beginnen.  
 
Wij beginnen vandaag met je aandacht op de zwaarste energetische structuren in je aura te wijzen. Dit werk vraagt om met innerlijke moed jezelf zonder oordeel, afschuw en zelfstraf te mogen observeren en te checken wat je zwaarste emotionele, handel- en gedachtenpatronen zijn. Hier is een rij van de heftigste energetische verschijningen bij de mensheid die de grootste blokkades van het Licht in de persoonlijke wereld van een individu kunnen veroorzaken.
Geeft jezelf een punt voor iedere negative kwaliteit die wij hieronder benoemen zodat het duidelijk voor je wordt waar precies je grootste innerlijke werk voor de transmutatie van de donkere lagen van je ziel ligt.  
 
1. Verbittering ( ondankbaarheid en oordeel over jezelf en anderen )
 
2. Verontwaardiging ( niet accepteren, geen binding met het hier en nu, leven in het verleden en niet toelaten het leven zijn zoals het is )
 
3. Wraakzucht ( aanval tot vernietiging )
 
4. Ontevredenheid ( klagen ) 
 
5. Boosheid ( machtsmisbruik, opstand )
 
6. Teleurstelling ( verbroken verbinding met boven )
 
7. Schuldgevoel (wegcijferen van jezelf, wil van iemand anders naleven)
 
8. Schaamte (afgebroken contact met jezelf, zoeken naar waardering buiten jezelf )
 
9. Ongerustheid ( zorgen maken, geen vertrouwen hebben in de Hogere leiding, verlies van controle )
 
10. Bedroefdheid (  zelf je kracht weg geven ) 
 
 
Gedurende 365 dagen zullen wij en onze geliefde engelen van de zeven stralen je harde donkere velden in kleine stukjes breken en verder gaan we samen al dit energetische afval door de perfectie van het Witte en Violette Vuur laten gaan. Wees attent, lieve engelen vriend, wij leren jou niet de donkere creaties van je ziel te omarmen en verde mee sluiten. Nee. De duisternis hoort geen plaats te nemen in de schatkamer van de ziel. Sluit geen compromissen met je schaduw, lief kind, maar als een ware alchemist transformeer de donkere substanties van je ruwe ijzer naar de lichte substanties van je pure goud. Gooi al je rotzooi in het Heilige Vuur en zie hoe het in de witte kristallen mist van Goddelijke Zegeningen gaat veranderen.  
 
Het hoogtepunt van deze energetische innerlijke werk zal in augustus volgend jaar
( 2020 ) plaats vinden, wanneer de laatste levels van je energetische schoonmaak binnen de vier dagen van Aartsengel Michael retraite in Banff zal gebeuren. Onze ultieme zegeningen, wonderen en openbaringen staan op iedereen te wachten die onze uitnodiging tot bezoek van Aartsengel Michael etherische verblijf in Banff, Canada echt series gaat nemen.
Sommige energieoverdrachten kunnen uitsluitend op de bepaalde krachtplaatsen en op de juiste kosmische cycli gebeuren. 
 
Wij zijn de geestelijke sponsors van de krachtigste retraite voor je ziel, die jij op je Pad mag wensen - de Master Class retraite met Aartsengel Michael en Archea Geloof die in augustus 2020 in Canada, aan het Lake Louise in Banff plaats zal vinden.Deze Master Class in Banff zal volgens de Grote Kosmische Plan voor alle deelnemers een ongekende spirituele doorbraak betekenen. De weg daar naar toe is lang, vol ongekende beproevingen en zelfs zware tegenwerkingen, toch garanderen wij, de Zeven Aartsengelen, dat wanneer jij een brief naar ons schrijft met een aanvraag voor een bovennatuurlijke hulp die wij aan je mogen verlenen, dan zal deze retraite van een los zwevende droom in een tastbare realiteit van je leven veranderen.  
 
Geloof jij in ons, lieve engelenvriend? En zo geloven wij ook in jou. Onthoud het goed: alles wat als een Goddelijke Plan in je Boek des Levens opgeschreven staat heeft een fenomenale uitwerking op de aardse omstandigheden van je leven. En daarom, met een ultieme kosmische precisie zal jij zijn waar jij moet zijn: op de juiste plek, op de juiste tijd met de juiste mensen.  Onze liefde is oneindig voor je!
 
Wees gezegend!
 
Zeven Aartsengelen
 

Abonneer hier op de engelen boodschappen: