Agenda

 
Spiritueel Centrum Zeven Aartsengelen

 
 Afbeelding invoegen
  
 

 
~ N O V E M B E R ~
 

 
ZONDAG 26 NOVEMBER 19.00

 
De eerste Initiatie van de Advent

 
 
De 4 gouden sleutels van de Advent


1ste Sleutel  ~  Zondag 26 november 19.00 - 21.00
 
2de Sleutel   ~  Zondag 3 december    19.00 - 21.00
 
3de Sleutel  ~  Zondag 10 december   19.00 - 21.00
 
4de Sleutel   ~  Zondag 17 december  19.00 - 21.00
 
 

 
 
 Ontvang 4 initiaties van de "ADVENTUS DOMINI"
 
onder geestelijke leiding van
 
de Heer van de Heilige Geest Maha Chohan
 
en engelen van de Advent 
 

 

 
De 4 weken voorafgaand aan Kerstmis heten Advent. Dit is de tijd voor geestelijke beproeving, innerlijke zuivering en versterking van je spirituele kracht. De 4 initiaties van de Heilige Geest dat op 26 november, 3, 10 en 17 december tijdens de online bijeenkomsten van Zeven Aartsengelen plaats zullen vinden, zullen voor een krachtige reining van je ziel zorgen. 

Tijdens de 4 zondagen gaan we de 4 gouden sleutels tot onze Christus realisatie in ontvangst nemen. Iedereen die de zuivere Christus energieën in dit leven zou willen belichamen komt dankzij de 4 initiaties van de Advent in de geestelijke versnelling terecht. De 4 bijeenkomsten van de Advent  gaan ons op het meest diepgaande manier voor de zegeningen van de Kerstmis voorbereiden. 
 
De geestelijke sponsor van de 4 initiaties van de Advent is de Heer van de Heilige Geest Maha Chohan. Samen met de engelen van de Advent zorgt hij er voor dat we ons veel sterker met de Christus kunnen verbinden en zijn Onoverwinnelijke Geest en zijn geestelijke krachten tijdens de Kerst in ons op zullen nemen. 
 
 
Wil je graag je plaats voor de eerste Initiatie van de Advent 26-11-2023  reserveren?
Meld je dan z.s.m. aan: Contact


Kosten: € 55,- per bijeenkomst
 
De betaling dient direct na je aanmelding op de volgende bankrekening bijgeschreven te worden: NL91RABO0328783021 t.n.v. Zeven Aartsengelen
BIC: RABONL2U
 
 

 
 

 
~ D E C E M B E R ~
 
 
 
 
Zaterdag 2 december  2023
   
13.00 - 14.30
 
Moeder Maria healing dienst
 
 

Zaterdag 2-12-2023 13.00 - 14.30 - dit is een Moeder Maria healing dienst waar een diepgaande healing, geestelijke versterking en verlichting van je karmische lasten plaats zal vinden. Iedere deelnemer ontvang golven van zegeningen uit het hart van Moeder Maria tijdens deze dienst. Samen gaan we in een oneindige waterwal van Moeder Maria's Liefde baden. Moeder Maria healing dienst is een openbare Moeder Maria dienst op zoom dat je ziel werkelijk naar de hogere level van je bestaan brengt. 


Meer informatie over Moeder Maria dienst vind je hier: Moeder Maria dienst
Deze dienst is op basis van een vrije gift. Je kunt je donatie op de volgende bankrekening storten: NL91RABO0328783021 t.n.v. Zeven Aartsengelen
BIC:RABONL2U

 *******
 
Zaterdag 16 december 2023
 
13.00 - 19.00
 
Elohim School online

Les 8
 
 
Mysterie van de 8ste geheime straal van Elohim
 

 
Zeven jaar in de leer bij Zeven Elohim

Activatie van je verzegelde Elohim codes
 
Initiatie van de 8ste geheime straal

De 8 mystieke namen van Elohim en hun krachten 
 
 
 

Deze Elohim les is voor iedereen die met de hoogste geestelijke krachten van het Universum ~ de Almachtige Elohim in aanraking wil komen. De Zeven Elohim geven in deze cruciale tijd op Aarde aan alle geavanceerde zielen de kans om een persoonlijke zevenjarige training aan te gaan. 
Deze training is op 29-1-2023 van start gegaan en zal op 29-1-2030 met een krachtige initiatie beëindigd worden. Iedereen kan nu nog aansluiten!
 
Tijdens deze Elohim les gaan we een machtige initiatie van de Elohim van de 8ste straal ontvangen. 

Gedurende deze Elohim les gaan we per jaar onze persoonlijke tijdlijn van de aanstaande 7 jaar doorlopen en de belangrijkste aspecten van de Elohim training per jaar bekijken.


2023 is het trainingsjaar van Elohim Hercules ~ De Kracht van Elohim
2024 is het trainingsjaar van Elohim Apollo ~ De Wijsheid van Elohim
2025 is het trainingsjaar van Elohim Heros ~ De Liefde van Elohim
2026 is het trainingsjaar van Elohim Zuiverheid ~ De Zuiverheid van Elohim
2027 is het trainingsjaar van Elohim Cyclopea ~ De Waarheid van Elohim
2028 is het trainingsjaar van Elohim Vrede ~ De Vredesmacht van Elohim
2029 is het trainingsjaar van Elohim Arcturus ~ De Alchemie van Elohim
 
Iedereen die zich aangetrokken voelt tot het Goddelijke Pad van de Machtige Elohim, is welkom zich aan te melden voor deze les.Deze Elohim les is online en zal via zoom plaats vinden. Installeer zoom eerst op je PC als je deel aan deze ELOHIM les wil nemen: https://zoom.us. Je ontvangt een link voor de les 1 uur voordat we gaan starten. 
 

Deze Elohim les is online en bestaat uit 2 delen: 

Deel 1 tussen 13.00 - 15.00 
Pauze tussen 15.00 - 16.00 
Deel 2 tussen 16.00 - 19.00


Wil je graag je plaats voor deze ELOHIM LES reserveren?
Meld je dan z.s.m. aan: Contact

Kosten: € 145,-

De betaling dient direct na je aanmelding op de volgende bankrekening bijgeschreven te worden: NL91RABO0328783021 t.n.v. Zeven Aartsengelen
BIC: RABONL2U
  *******


ZATERDAG 23 DECEMBER 2023


14.00 - 16.00
 

 
Het Violette Vuur Ritueel 
 
met Elohim Arcturus 
 
voor tweelingzielen
 
De Zuivering van de karmische blokkades 
 
tussen de tweelingzielen 
 
op de level van de 7 chakras 
 
door de hele incarnatie lijn
 

Dit is het krachtigste Violet Flame zuiverings ritueel dat de heftige karmische blokkades tussen de tweelingzielen gaat ontruimen. Elohim Arcturus is de geestelijke sponsor van deze eenmalige clearance. 
 
Alles wat blokkeert je werkelijke, aardse eenheid met je tweelingziel gaat onder de krachtige begeleiding van Elohim Arcturus de Violette Vlam in. De eenheid van je tweelingzielen koppel zal op alle levels hersteld worden.
 
Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke zegening voor de zuivering, healing en hereniging met eigen tweelingziel. 
 
 
Alle destructieve programma's uit dit en andere levens dat de stroom van pure liefde, vreugde, begrip en wederzijdse magnetische kracht hebben verstoord zullen door Elohim Arcturus, Aartsengel Zadkiel en geliefde violette engelen demagnetiseerd en verwijderd worden.
 
De grootste blokkades uit jullie gezamenlijke incarnaties worden getransformeerd naar het Licht. Dit komt tot stand vanwege de speciale dispensatie van de Grote Karmische Raad voor het eind van de separatie van de tweelingzielen in de komende maanden. 

Tijdens dit Violette Vuur zuivering's ritueel gaan we werken met dynamische moderne/westerse mantra's, gebeden, meditaties en visualisaties die het Violette Vuur in je zeven chakras en Ier lagere lichamen gaan manifesteren.
Reserveer hier je plaats: Contact
Kosten €85,- 

De kosten dienen direct na je aanmelding op de volgende bankrekening bijgeschreven te worden: NL91RABO0328783021 t.n.v. Zeven Aartsengelen
BIC:RABONL2U


 
*******
 
Zondag 24 December 2023

 
Kerstviering online

 
14.00 ~ 15.15
 
 
 Mysterie van de geboorte van de Kosmische Christus in je 

 
 

 

Beleef op het meest mystieke wijze de geboorte van de Kosmisch Christus in je! Vier de geboorte van de Verlosser met ons!
 
Deze kerstviering is online en zal via zoom plaats vinden. Installeer zoom eerst op je PC als je deel aan deze Kerstviering  wil nemen: https://zoom.us. 
 
Je ontvangt een link voor de les 1 uur voordat we gaan starten. 
 
Deze  Kerstviering  is op basis van een vrije gift. Je kunt je donatie op de volgende bankrekening storten: NL91RABO0328783021 t.n.v. Zeven Aartsengelen
BIC:RABONL2U of kun je van deze donatie link gebruik maken:

Reserveer hier je plaats: Contact Wees gezegend!!!! 

 
 
 
*******

 
Master Class weekend
 
met de Hoge Priester Melchizedek 
 

6 & 7 APRIL 2024

9.00 - 17.00
 
 

 
Geliefde engelenvriend, de tijd voor een machtige shift en echte doorbraak op je Pad is aangekomen! De meest krachtige en mystieke Meester van oudheid MELCHIZEDEK ~ De Koning van Vrede en Gerechtigheid opent voor je de weg naar de hoogste dimensies van de geestelijke wereld. Hij helpt ons de Goddelijke waarheid en innerlijke Vrede te vinden.
 
Zijn geestelijke kracht is werkelijk onbegrensd en werkt machtig door je heen als je kiest om zijn Missie voort te zetten. Wat is de Missie van Melchizedek? Wat voor een geheime kennis wil hij aan ons doorgeven? Hoe kom je in geestelijke verbinding met deze Grote Meester van het Licht? De antwoorden op deze en andere vragen over Melchizedek en zijn geestelijke rol in de Grote Mysteriën des Levens vind je tijdens deze Master Class.  
 
De naam Melchizedek betekent in het oud Hebreeuws: "De Koning van Rechtvaardigheid". Melchizedek was in de tijd van Abraham de Koning van Salem en ook de Hoge Priester van de Allerhoogste, de vertegenwoordiger van De Schepper op aarde. Hij staat bekent om zijn  Goddelijke Kracht, Goddelijke Wijsheid, Goddelijke Vrede en Goddelijke Rechtvaardigheid. Hij is de geestelijke hoofd van de Universele Priesterschap op onze planeet en in onze zonnestelsel. 

LET OP: Deze Master Class weekend heeft een beperkt aantal plaatsen 
en wordt niet herhaald.  


Reserveer z.s.m. je plaats: Contact onder vermelding: Melchizedek
Het is mogelijk om de Dag 1 en Dag 2 los te volgen. 


De maaltijden en overnachtingen zijn in de prijs niet inbegrepen. De thee, versnaperingen en een warme soep worden tijdens de pauzes wel geserveerd. 
Je kunt gratis parkeren in de buurt. 
Heb jij vragen over deze retraite? Laat dit ons gauw weten: Contact
We begroeten je graag bij ons Spiritueel Centrum Zeven Aartsengelen!Kosten 2 dagen: €444,- incl. BTW

Kosten 1dag: €222,- incl. BTW