AARTSENGEL MICHAEL CLASS

 
 
Vierdaagse Master Class

met Aartsengel Michael, Archea Geloof

en het Elementalenrijk

wordt hier in Nederland

bij Zeven Aartsengelen in Dongen gehouden

 
 
 28 Augustus ~ 31 Augustus 2020
 
 
 
Reserveer vandaag nog je plaats: Contact
 

 
Tijdelijke actie  bij aanmelding t/m 15-7-2020

€ 55,- korting op je studiegeld van €555,-

 
 
 

 

 
Hoogtepunten van Aartsengel Michael Master Class:

 
 • Planetair energetisch transformatie werk met Aartsengel Michael en zijn engelen legioenen
 • Ritueel van het verbranden van je negative karma met 10 keer grotere snelheid
 • Aartsengel Michael Clearance van je etherische, mentale, emotionele en fysieke lichamen 
 • Ritueel van Soul Retrieval
 • Ontvangst van de Blauwe Vuurcodes van Aartsengel Michael
 • Intrede in het Elfenrijk en een bloemenzalving uit het hart van Elfen Koning en Elfen Koningin 
 • Persoonlijke boodschap van Aartsengel Michael en Archea Geloof aan iedere deelnemer
 


Lieve engelenvriend, deze Master Class is een kostbaar geschenk uit het hart van Aartsengel Michael.
Deze Master Class komt nu in deze onzekere tijd  als geroepen. 4 onvergetelijke dagen gaan wij met elkaar in de hoogste staat van bewustzijn doorbrengen. Wij worden in de Tempel van Geloof in het etherische verblijf van Aartsengel Michael verwacht waar een diepgaande training, clearance, versterking van onze engelen krachten  en activatie van onze Goddelijke Plan plaats zal vinden. 

Ook onze innerlijke binding met de elementalen wezens van de vier elementen van natuur: water, lucht, aarde en vuur zal tijdens deze Master Class versterkt worden. Wij worden uitgenodigd om het Elfenrijk te bezoeken waar de Elfen koning en Elfen Koningin hun bloemenzalving aan ons zullen geven. Engelen, elfen en mensen komen tijdens deze unieke Class bij elkaar en het Heilige Verbond tussen engelenrijk, elfenrijk en mensenrijk zal via onze groep een extra diepgang krijgen.

Wij kijken heel erg naar uit om dit allemaal tussen 28 en 31 augustus 2020 te mogen beleven. Wil jij graag samen met onze engelen groep deze vierdaagse Master Class bijwonen? Jij bent van harte welkom! Wij hebben nog een aantal plaatsen vrij voor deze retraite, maar wees er snel bij met je aanmelding want onze Sanctuarium  van Zeven Aartsengelen heeft helaas niet zo veel ruimte. 
 

Wil jij graag deze unieke Master Class mee maken?
Stuur dan je aanmelding via het contactformulier naar ons toe: Contact

Je krijgt een bevestiging van je deelname per email.

De kosten voor de Master Class bedragen €555,-   Wees snel bij  en maak gebruik van €55,- korting bij je aanmelding t/m 15-7-2020.
 
Geestelijke sponsors van deze retraite zijn Aartsengel Michael en Archea Geloof. De geestelijke leiding ligt in handen van Rev. Maria Piotrovskaja/ de engelendienaar Amadeia. 
 
Nog voordat onze Master CLass begint raden wij je sterk aan om een keer een bezoek aan ons spiritueel centrum Zeven Aartsengelen te brengen zodat je persoonlijk met de organisatoren en community kennis kunt maken. Zo weet je zeker of je een innerlijke resonans met de groep hebt of niet. Bekijk hier onze agenda : Agenda en laat ons weten wanneer wij je kunnen verwachten. Jij bent van harte welkom!


 

 


 
Aartsengel Michael Master Class
in Dongen
 
28 Augustus - 31 Augustus 2020
 
Programma: 
 
                               DAG 1  - Vrijdag       28-8-2020  10.30 - 17.30
                               DAG 2  - Zaterdag   29-8-2020  10.30 - 17.30
                               DAG 3  - Zondag     30-8-2020   10.30 - 17.30
                               DAG 4  - Maandag  31-8-2020   6.00 - 11.00  15.00 - 18.00


 
Vrijdag     28 - 8     Dag 1 - Water Element

 • Opening van de Master Class door de Prins der Aartsengelen
 • Persoonlijke reading uit Boek des Levens met betrekking tot samenwerking met Aartsengel Michael
 • Initiatie van Koning en Koningin van het Water Element 
 • Clearance van je emotionele lichaam door je gehele reïncarnatie lijn
 
 
Zaterdag    29 - 8     Dag 2 - Aarde Element
 
 • Opening van de deuren van de Tempel van Geloof door Aartsengel Michael ( voor onze groep ) 
 • Initiatie van de Koning en Koningin van het Aarde Element 
 • Clearance van je fysieke lichaam, je cellen en DNA memory storage
 • Ritueel van het verbranden van je negatieve karma met 10 keer grotere  snelheid
 • Persoonlijke boodschap van Aartsengel Michael aan iedere deelnemer van deze Master Class                          
 
 Zondag     30 - 8     Dag 3 - Vuur Element
 
 • Planetaire energetische werk met Aartsengel Michael legioenen
 • Initiatie van de Koning en Koningin van het Vuur Element 
 • Clearance van je etherische lichaam door je gehele reïncarnatie lijn
 • Ritueel van Soul Retrieval geleid door Archea Geloof
 • Overdracht van de Blauwe Vuurcodes uit Aartsengel Michael en Archea Geloof causale lichaam 
 
 Maandag   31 - 8       Dag 4 - Lucht Element
 
 • Zonsopgang tracking in Brabantse bossen
 • Sacrament van de Heilige Communie 
 • Speciale Aartsengel Michael blauwe vuurkern zegening voor je ziel
 • Clearance van je mentale lichaam, je bewuste en onderbewuste door je gehele reïncarnatie lijn
 • Initiatie van de Koning en Koningin van het Lucht Element
 • Energie overdracht van de Elfen Koning en Elfen Koningin 
 • Onthulling van het geheim van het Elfenrijk
 • Afsluiting van de Master Class door Aartsengel Michael en Archea Geloof
 
 
Kosten van Aartsengel Michael Master Class: €555,-
 
Locatie : Magnoliastraat 5, 5104CN Dongen
 
Reserveer hier je plaats: Contact
 

 
 

 
 
 
 
Boodschap van de Zeven Aartsengelen
 

 
Abonneer hier op de engelen boodschappen: 
 
 
 

Geliefde Strijder van het Licht, 
 
Gegroet uit het Koninkrijk Gods! 

 
In de naam van de ENE, IK BEN WIE IK BEN, komen wij, de Zeven Aartsengelen: Michael, Jofiel, Chamuel, Gabriel, Rafael, Uriel en Zadkiel, steeds dichter en dichter bij je totdat je haar van onze adem gaat bewegen en je huid de zachte aanraking van onze veren gaat voelen. Wees open voor onze zegeningen. Wees klaar voor onze aanwezigheid. Het gebeurt niet zo vaak dat wij met zijn allen naar de fysieke dimensie voor een persoonlijk bezoek aan het kind van God  mogen komen.
 
Vandaag is de dag wanneer ons Licht zich dieper en sterker in de fysieke dimensie zal verspreiden. Een stromend fontein van de hemelse zegeningen staat klaar om open te springen wanneer wij, de Zeven Aartsengelen, met onze vlammen de hele aarde gaan verlichten.  Wij komen van de hoogste niveaus van het Engelenrijk. Wij verplaatsen ons door alle dimensies heen totdat onze voeten deze laagste dimensie, de fysieke grond van Moeder Aarde gaan raken. Dit is nu gebeurd, lieve engelenvriend, wij zijn nu waar wij moeten zijn. Wordt het nu toevallig wat warmer en lichter in je kamer? 
 
Moge de ogen van je ziel de etherische aanwezigheid van ons, Zeven Aartsengelen, in je kamer waarnemen. Zie, lieve engelenvriend, wat anderen niet zien. Voel, wat anderen niet voelen. Weet, wat anderen niet weten. Vandaag is een bijzondere dag, de verjaardag van onze geliefde Broeder, Michael de Aartsengel ( 29 september - Aarstengel Michael's verjaardag, was de dag van de release van deze engelen boodschap ). Hij is de Leider van onze engelen legioenen. Hij belichaamt de indigoblauwe straal van Goddelijke Wil, Geloof en  Kracht.

Hail Aartsengel Michael!
Hail Aartsengel Michael!
Hail Aartsengel Michael! 
 
O kind van oneindige Licht, Liefde en Glory, ontvang nu een geestelijke overdracht van de kosmische kracht van Zeven. Zeven stralen, zeven sterren, zeven dagen, zeven paar engelenvleugels… Wij zijn hier, bij je, lieve engelvriend, en onze zeven kosmische vlammen stijgen hoog in de hemel boven jou, boven je huis, boven je land. Zeven maal Zeven - zo veel zegeningen brengen wij uit het Engelenrijk vandaag naar je toe zodat je heel even een voorstelling gaat maken - hoe voelt het werkelijk om in de zevende hemel te mogen zijn… 
De zeven cirkels van het Licht plaatsen wij nu over je zeven chakras. Moge de machtigste lichtgolven uit het hart van de Ene, nu je aura, je organen en je cellen doordringen. Voel nu hoe een heerlijke warmte van onze alles doordringende liefde in de diepste kern van je wezen gaat vloeien.  
 
Alles is Licht, lieve engelenvriend, alles komt uit het Licht en alles keert terug naar de Bron van het Licht en wij, de Zeven Aartsengelen, zijn hier op aarde zodat de hele mensheid weer volledig één met de Bron van het Licht zal worden.  Hoe dichter je bij de Bron van het Licht komt des te sneller ga jij de donkere lagen van je ziel verliezen. Hoe meer je in aanraking met de Aartsengelen komt des te dieper kom je in contact met de schaduwen van je echte zelf. Hoe sneller je wil weer vrij zijn van je karma des te machtiger zullen onze zeven vlammen in je aura branden.
Wil je snel weer een zuivere wezen van het pure Licht worden? Als dit je wens is dan moet je durven een echte confrontatie met je eigen menselijke creatie aan te gaan.  Durf, o engel van de Allerhoogste, de energetische matrixen en geladen energievelden vol met laag trillende substanties in je wereld aan te zien. De tijd van omarmen en behouden van dit energetisch afval in je aura is vandaag tot het eind gekomen.
 
Wij zijn hier om je te helpen een grote schoonmaak in je onderbewuste te houden. Want juist in je onderbewuste liggen oneindige velden van verdraaide substanties van het Licht. Daar, in de kelders van je ziel schuilen je oude emotionele, handel- en gedachten patronen die wij, de Zeven Aartsengelen beginnen vandaag te breken.  Dit is geen gemakkelijk werk, geliefde engelenvriend. Dit is een proces dat tijd, medewerking, zelfobservatie en een vurige intentie vereist om jezelf van alle belemmerende energiepatronen vrij te willen maken.
 
Wij beginnen onze werk vandaag 10 juli 2020 en wij sluiten deze werk over 365 dagen op 10 juli 2021.
 
Een jaar lang zal je onze aanwezigheid en persoonlijke begeleiding bijna dagelijks voelen totdat je aan de stroom van de zeven stralen in je chakras, in je bewustzijn en in je ziel gewend zal raken. Het is tijd, lieve engelenvriend, wanneer jij zuiver, vrij, harmonieus, zelf leidend en zelf corrigerend in het leven zal staan. Een betere engelendienaar kunnen wij dan niet vinden. Was dit ooit je diepste wens geweest - om samen met engelen en Aartsengelen te mogen werken? Deze wens hebben wij ook altijd gekoesterd in ons wezen: samen met de lichtste zielen van de mensheid een waar paradijs op aarde een keer te mogen maken.  Het is waar dat de energietrilling van een engelendienaar moet tot een bepaalde hoogte verrijzen zodat een permanent contact met de engelenwereld en vooral met ons, de Zeven Aartsengelen mogelijk zou zijn. Aan deze Kosmische Wet dienen wij allemaal gehoorzamen en dit is waarom ons zuiverende werk aan je lagere emotionele, handel- en gedachtenpatronen nu zo snel mag mogelijk beginnen.  
 
Wij beginnen vandaag met je aandacht op de zwaarste energetische structuren in je aura te wijzen. Dit werk vraagt om met innerlijke moed jezelf zonder oordeel, afschuw en zelfstraf te mogen observeren en te checken wat je zwaarste emotionele, handel- en gedachtenpatronen zijn. Hier is een rij van de heftigste energetische verschijningen bij de mensheid die de grootste blokkades van het Licht in de persoonlijke wereld van een individu kunnen veroorzaken.
Geeft jezelf een punt voor iedere negative kwaliteit die wij hieronder benoemen zodat het duidelijk voor je wordt waar precies je grootste innerlijke werk voor de transmutatie van de donkere lagen van je ziel ligt.  
 
1. Verbittering ( ondankbaarheid en oordeel over jezelf en anderen )
 
2. Verontwaardiging ( niet accepteren, geen binding met het hier en nu, leven in het verleden en niet toelaten het leven zijn zoals het is )
 
3. Wraakzucht ( aanval tot vernietiging )
 
4. Ontevredenheid ( klagen ) 
 
5. Boosheid ( machtsmisbruik, opstand )
 
6. Teleurstelling ( verbroken verbinding met boven )
 
7. Schuldgevoel (wegcijferen van jezelf, wil van iemand anders naleven)
 
8. Schaamte (afgebroken contact met jezelf, zoeken naar waardering buiten jezelf )
 
9. Ongerustheid ( zorgen maken, geen vertrouwen hebben in de Hogere leiding, verlies van controle )
 
10. Bedroefdheid (  zelf je kracht weg geven ) 
 
 
Gedurende 365 dagen zullen wij en onze geliefde engelen van de zeven stralen je harde donkere velden in kleine stukjes breken en verder gaan we samen al dit energetische afval door de perfectie van het Witte en Violette Vuur laten gaan. Wees attent, lieve engelen vriend, wij leren jou niet de donkere creaties van je ziel te omarmen en verde mee sluiten. Nee. De duisternis hoort geen plaats te nemen in de schatkamer van de ziel. Sluit geen compromissen met je schaduw, lief kind, maar als een ware alchemist transformeer de donkere substanties van je ruwe ijzer naar de lichte substanties van je pure goud. Gooi al je rotzooi in het Heilige Vuur en zie hoe het in de witte kristallen mist van Goddelijke Zegeningen gaat veranderen.  
 
Het hoogtepunt van deze energetische innerlijke werk zal in augustus 2020  plaats vinden, wanneer de laatste levels van je energetische schoonmaak binnen de vier dagen van Aartsengel Michael Master Class zal gebeuren. Onze ultieme zegeningen, wonderen en openbaringen staan op iedereen te wachten die onze uitnodiging tot  Aartsengel Michael Master Class in Dongen echt series gaat nemen.


 Geloof jij in ons, lieve engelenvriend? En zo geloven wij ook in jou. Onthoud het goed: alles wat als een Goddelijke Plan in je Boek des Levens opgeschreven staat heeft een fenomenale uitwerking op de aardse omstandigheden van je leven. En daarom, met een ultieme kosmische precisie zal jij zijn waar jij moet zijn: op de juiste plek, op de juiste tijd met de juiste mensen.  Onze liefde is oneindig voor je!
 
Wees gezegend!
 
Zeven Aartsengelen
 

Abonneer hier op de engelen boodschappen: